smartweb-logo

Faqe Interneti

SEO Friendly
Fast Loading
Responsive Design

Po kërkoni një ekip për ti besuar faqen tuaj të internetit?

Nëse ju jeni në kërkim të një ekipi që mund ti besoni ndërtimin e faqes tuaj të internetit ne mendojmë se jeni në vendin e duhur pasi SMART WEB është një agjensi marketingu e fokusuar në krijimin e websiteve profesionale për bizneset apo individë.

“Smart Web” pranë jush prej 9 vitesh eksperiencë në ndërtimin e faqeve të internetit dhe sistemeve të aplikacioneve web, ne ju garantojmë cilësi falë eksperiencës tonë dhe falë teknologjive që përdorim duke qëndruar të informuar për cdo ndryshim të ri dhe përmirësim të teknologjive për performancë maksimale të faqeve tuaja web.

Benefitet nga faqet e internetit

Disa nga punet tona

Klientë që na kanë besuar

FAQ / Pyetjet dhe përgjigjet

Gjithcka e mirë fillon nga një informim i mirë!

Për cdo paqartësi ne jemi të gatshëm të diskutojmë gjithcka me ju deri në detaje për punën tonë dhe për kërkesat tuaja sepse ajo cfarë ka më shumë rëndësi për ne është që ju të mbeteni të kënaqur nga shërbimi dhe stafi jonë.

Ne do arrijmë të përfundojmë me sukses një faqe interneti profesionale për një periudhë 4 javore nga momenti i marrjes së kërkesave nga ana juaj.

Smart Web ofron për ju faqe interneti për blerje online me të gjitha funksionalitet që nga aplikacioni mobile për menaxhimin e produkteve dhe porosive deri tek integrimi i sistemeve POS, sitemeve dropshiping dhe sistemit të pagesave të ndryshme si PayPal, Stripe, 2Checkout, Credins Bank, BKT, etj

Patjetër që po, sapo stafi jonë të ketë marrë kërkesat nga ju do analizoj kërkesat duke ndërtuar fillimisht një pamje vizuale se si do duket faqja juaj e interntit dhe pas kësaj do ju paraqitet ju për aprovim të punës në mënyrë që projekti paraprak të ndiqet dhe në zhvillim për tu kthyer në funksional.

Ashtu sic ju po merrni informacion këtu të njëjtën lehtësi do i ofroni dhe ju klientëve tuaj duke ofruar atyre lehtësi për tu informuar mbi shërbimet tuaja, kostot, oraret, rezervimet etj kështu që është shumë e rëndësishme që ju të dispononi një faqe interneti.

Faqet tona të internetit nuk kanë asnje limitim, faqë hostimeve që ne ofrojmë gjithcka është pa limit dhe me qëndrueshmëri online 99.99% me përjashtim të rasteve kur severat bëjnë ndonjë update (për këto raste ju njoftoheni një ditë para dhe update kryehen në orare të përshtatshme dhe zgjasin shumë pak 0-15min).

BLOG

Postime / njoftimet e fundit